HAPSUJA, HAPSUJA

Viime vuonna pikkujoulusesongin aikaan törmäsin mekkoon, jonka helma oli hapsua. Ihastuin siihen täysin. Enemmän tai vähemmän siitä asti olen pakonomaisesti yrittänyt löytää sen ihastusmekon kaveriksi hapsuhameen. Viime lauantaina törmäsin täydelliseen yksilöön, mutta melkein 300€ hinta ei ole budjettiini sopiva. Toivoisin epätoivoisesti löytäväni jonkin samantyylisen rutkasti halvemmalla. Jos siis törmäätte jossain hapsuhameisiin, mulle saa ehdottomasti vinkata niistä! Erityisesti silmääni miellyttää polviin saakka ylettyvät hapsut ja värinä hento beige, tyttömäinen roosa tai klassinen musta.
LEMPI HAPSUHAMEET 1
Kuvat Pinterest

Yhdistettynä klassisiin asusteisiin asusta tulee hillitty, mutta hapsujen ansiosta siinä on pientä särmää. Muhun nämä iskee tällä hetkellä ja kovaa! Löytyykö sieltä ruudun takaa muita, jotka ovat innostuneita hapsuista?
HAPSUHAMEITA
Vasemmalta:
Asos, H&M, Lulus, Forever 21

2 kommenttia

  1. Lindexillä oli vielä joulun alla hapsuhameita ja mekkoja! Itsekin ostin sieltä mekon, johon olen aivan rakastunut <3 Kannattaa käydä kurkkaamassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseasiassa toi mun hapsumekko on juurikin Lindexiltä ostettu joulun alla, eli voi olla, että puhutaan samasta mekosta :) Kiitos kuitenkin vinkistä Roosa :-)

      Poista