HOME TOUR | LIVING ROOM

1 IMG_6642 IMG_6660 IMG_6624 IMG_6691 IMG_6599 IMG_6613
Pari kuvaa olohuoneestamme, josta onnistuimme saamaan kyllä aivan meidän näköisemme. Vallitsevat värit ovat valkoinen ja harmaa. Tumma laminaattilattia oli asia, johon ihastuimme välittömästi, vaaleat seinät tuovat siihen kivan kontrastin. Kaikki huonekalumme ovat oikeastaan sohvaa lukuunottamatta valkoisia. Olisin alunperin halunnut myös valkoisen sohvan, mutta näin jälkikäteen oon kyllä iloinen, että hommasimme harmaan. Värinä harmaa on paljon käytännöllisempi, ellei sohva sitten olisi nahkasohva, jolloin voisin ilmanmuuta ottaa myös valkoisen värin. 

Käytännöllisyydestä puheenollen, valkoinen matto ei ole sitä todellakaan. Meidän olohuoneen matto alkaa harmaantumaan tosta sohvan edestä... Mutta huoneesta olisi tullut makuumme liian tumma, jos matto olisi ollut jonkun muun värinen sillä lattia on jo itsestään niin tumma.

Sisustus kodissamme on aika yksinkertaista, mutta niin on makummekin. Modernia, hillittyä ja ajatonta. Pientä luksusta kotiimme tuomme mm. desing-valaisimilla ja hopeilla yksityiskohdilla. Kotimme tyyli on aika samanlainen kuin mun pukeutumistyylikin, jos oikein ajattelee, hah!

6 kommenttia

  1. Oi miten kivan näköistä!! :) Kadehdin kyllä aina muita muiden kodeista ja sisustuksista. Musta tuntuu etten saa omaa kämppää ikinä kivaksi! :DD

    http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Voih, en usko että on kuitenkaan noin, sitä vaan itse ei ehkä osaa nähdä omaa kotia niin kuin muut sen näkee, koska sitä itse katselee joka päivä ;)

      Poista
  2. mistä toi tikapuuhylly on?! entä noi ihanat marmorikuvioiset kynttilät?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en nyt ihan väärin muista, niin tikashylly on Ellokselta :) Kynttilät taas Loviisan Aitasta!

      Poista