MY STYLE

Jos minun pitäisi kuvailla kolmella sanalla tyyliäni, ne sanat varmastikin olisivat klassinen, yksinkertainen ja naisellinen. Niin kuin aikaisemin olen maininnut, olen vasta vastikään löytänyt oman tyylini ja matkalla maaliin olen kokeillut kaikennäköistä. Hutilyöntejä on mahtunt mukaan monia, mutta nyt tiedän, mikä sopii päälleni parhaiten, kuten millaiset leikkaukset ja tyylit sopivat juurikin minun kropalleni. Muoti tietysti elää edelleen, mutta perus tukipilarit on ja pysyy. Näitä 'ehtoja' noudattaen, päälleni eksyy aina jotain, missä mulla on hyvä olla. 

YLÄOSAT
ZARA PAIDAT
NARUOLKAINTOPIT
NEULEET
zara jakku
Kuten vaatteissa ylipäätään, suosin perus värejä myös yläosissa. Harvoin päälleni eksyy mitään värikästä, mutta poikkeuksia toki löytyy, kuten tämä ensimmäisessä kuvassa pilkahtava punainen ihanuus, joka on yksi lempitopeistani. Enimmäkseen käytän pukeutumisessa mustaa, valkoista, harmaata ja beigeä. Tiedän, että näitä värejä tulee valittua päälle useimmiten ja nämä värit sopii parhaiten yhdisteltäviksi. Välillä tulee kausia, jolloin tahdon pukeutua mieluiten mustaan (kuten nyt) ja taas välillä koko valkoinen asu on must. 

Suosin paitoja, jotka ovat yksinkertaisia, mutta kuitenkin pienellä twistillä varustettuja. Esimerkkinä kuvan narutopit, joissa 'erikoisuutena' toimii naruolkaimet, pitsipaidassa taas pitsi, keskimmäisessä 'villi' kuviointi ja topissa punainen väri. Harvoin päälläni nähdään mitään printtipaitoja yms.

En tykkää liian avonaisista kaula-aukoista, vaan mulle sopii paremmin peittävä kaula-aukko. Tykkään yhdistää kireän yläosan löysempään alaosaan - tai toisinpäin, jottei kokonaisuudesta tule liian ihoa myötäilevä tai taas liian löysä.

HAMEET
HAMEET
Musta on tullut varsinainen hameiden rakastaja ja nykyään vedän päälleni paljon mielummin sukkahousut kuin farkut. Hameet on ihanan tyttömäisiä ja niitä yhdistelemällä saa paljon helpommin mielekkäämän lookin kuin housujen kanssa. Tällä hetkellä toiveissa olisi löytää kevääksi hapsuhame, valkoinen nappihame, hennon beigeä mokkahame sekä mahdollisesti nappihame myös deniminä. 

Hieman lyhyemmän hameen kaveriksi valitsen mieluusti peittävämmän yläosan, jottei kokonausuus ole liian paljastava sekä vastaavasti toisinpäin. Pituuteni vuoksi mun on hankala löytää sopivan mittaisia hameita, helposti kaikki tahtoo olla liian lyhyitä...

MEKOT
mekot
Kuka väitti, että mekot on tarkoitettu vain juhliin? Mekot ovat toinen asia hameiden lisäksi, joihin olen ihastunut. Suosikkejani ovat tällä hetkellä kuvassa näkyvä Zaran sifonkinen pitsi-ihanuus ja River Islandin turtleneck -mekko. Molemmat menevät sekä arkeen että juhlaan, varsinkin tuo Zaran yksilö. Pitkien hihojen ansiosta mekot menevät hyvin myös kylmillä säillä ja tällä hetkellä olenkin tykästynyt näiden ja over-the-knee -saappaiden yhdistelmään.

ASUSTEET
korut
LAUKUT
filippa k NAHKAHANSKAT
Asusteilla viimeistellään look. Tykkään itse enemmän hopeisista kuin kultaisista yksiyiskohdista, mutta esimerkiksi valkoisen kanssa kulta sopii taas omasta mielestäni paremmin. Tässäkin mulla pätee sama juttu kuin muussakin vaatetuksessa; Less is more. Ranteessani kulkee mukana aina kello. Johonkin juhliin mentäessä tykkään laittaa esimerkiksi näyttävämmät korvikset tai käsikorun kellon kaveriksi, harvemmin kuitenkaan arjessa. Nyt tahtoisinkin kauniin, yksinkertaisen hopeasormuksen kellon lisäksi arkeen. 


Mitäs piditte tästä vähän erilaisesta postauksesta ja millainen on sinun tyylisi? :)

4 kommenttia

  1. Ihan huippukiva postaus & hyvin toteutettu :) Oma tyylini on jonkin verran samanlainen. Vaikka päällisin puolin tiedän nykyään, mikä pukee mua niin silti vielä haen jollain tapaa tyyliäni.. Enköhän mäkin vielä joku päivä tiedä tismalleen, mitkä vaatteet & asusteet on mua varten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos Suvi <3 Kyllä sekin päivä sieltä vielä tulee! Nyt vaan 'nauttimaan' niistä virhearvioinneista, kun katsoo peiliin ja miettii, että mitäköhän hittoa päässä liikkui aamulla kun puki vaatteet päälle :D Kyllähän mullekin tätä edelleen vielä sattuu, mutta onneksi harvemmin... :-)

      Poista
  2. Todella kiva ja yksityiskohtainen postaus. Sitä huomaa, mitä vanhemmaksi kasvaa, että laatu alkaa kiinnostaa määrää enemmän. Päälleni ei ikinä enää ekay mitään polyesteri/tekokuitu hirvityksiä, jotka a) nukkaantuvat b) päästävät mahdollisen hien läpi ja c) ovet yleensä vielä epäeettisesti tuotettunin. Luonnonkuidut on parhaita. Tyylini on chic, mutta saa vivahteita sporttisuudesta ja rockhenkisyydestä. Diggailen valkoisista teeppareista, denim-sinisistä farkuista, teräväkärkisistä nilkkureista, mekoista ja camel-takeista. Kerrospukeutuminen on parasta ja tyylirikkainta, eli kohta saa taas luovuuden pursumaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit ja kiitos kommentista <3 Toi on totta, nykyään paljon mielummin ostan sen yhden kalliimman tuotteen, jonka koen myös laadullisesti hyväksi kuin monta halpaa, jotka kestävät hyvänä vain pari käyttöä. Hienoa, että oot huomannut tollasen jutun ja tiedät, mitä materiaalia puet päällesi! Kuulostaa hyvältä ja siltä, että myös sä tunnet oman tyylisi. Oih lämpenevät ilmat, en malta odottaa... <3

      Poista