HELLO, IT'S ME

Heippa! Ajattelin, että olisi ihan reilua tulla kertomaan miksei musta ole kuulunut vähään aikaan mitään. Olen blogin puolella maininnut muutamalla sanalla, että aion tänä keväänä hakea kouluun. Haen myyntitytön tradenomiksi. Tämä tarkoittaa luonnollisestikin sitä, että edessä on pääsykokeet. Varsinaiset matskut julkaistaan vasta kuukausi ennen koetta, mutta ennen sitä palautan hieman  matikkaa päähäni. Koska siitä on aika pitkä aika kun viimeksi olen opiskellut, tämä ei tunnu kovin helpolta... Mutta onneksi on auttajia ympärillä :D 

Töiden ja treenaamisen jälkeen päivään ei jää kovin montaa tuntia, joten loppuaika pitää käyttää tehokkaasti. Tästä syystä joudun laittamaan asioita hieman tärkeysjäjestykseen (vaikka hankalaa se onkin, sillä kauniiden kevätpäivien takia jokilaivat ja terassit vetävät puoleensa enemmän kuin koulukirjat... ehhheh). Yritän päivitellä tässä välissäkin, muttei kannata ihmetellä, jos musta kuuluu seuraavaksi vasta kesäkuussa. En kaipaa enää yhtään lisästressiä, joten päätin suoraan, että jos ei ole aikaa tai jaksamista nyt tänä aikana päivitellä blogia, en jaksa kantaa siitä huonoa omatuntoa tai stressiä! 

Lopuksi vielä haluan toivottaa kaikille muillekin pääsykokeisiin lukijoille huuurjan paljon tsemppiä ja jaksamista! 

Sillä aikaa kun blogi pysyy hiljaisena, voitte seurailla mua Instagramissa @saralinal ja Snapchatissa @saralinall. Molempia päivittelen säännöllisen epäsäännöllisesti! :)

6 kommenttia

  1. Paljon tsemppiä pääsykoeurakkaan, hyvä päätös keskittyä täysillä oikeesti tärkeisiin asioihin, blogia ehtii päivitellä myöhemminkin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon! Ja ihanaa, että ymmärrät <3

      Poista
  2. Mun pitää tulla kommentoimaan kun huomasin, ettet oo pitkään aikaan postannu mitään. Oon seurannu sua entisenkin blogin aikana ja pidän sun tyylistä aivan mielettömästi! Oikeesti, saat ihan tavalliset vaatekappaleet näyttämään niin tyylikkäiltä häikäsevällä hymylläs ja tyylisilmälläs. Jotenkin oot kokonaisuudessaan niin upea classy lady et huh! Voi kun vielä löytäisit intoa bloggaamiseen, kaikki tyyliin liittyvä kiinnostais ihan erityisen paljon :) Sulla on ihania kuvia ja hyvä fiilis blogissas, ja jotenkin viehättää se, että sun blogissa myös arki näkyy. Huomasin Instasta et teillä on myös maailman suloisin koiranpentu, onnea! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, miten ihana kommentti! Kiitos tuhannesti <3

      Poista
  3. Aijotko jatkaa enään bloggausta? :-)

    VastaaPoista
  4. Moi! Vieläkö jatkat kirjoittamista? Kirjoituksiasi on ollut mukava lukea :).

    VastaaPoista