KORU-UUTUUKSIA

IMG_7573
Oli ihana huomata, kuinka tarkkaan joku on lukenut blogiani sillä sain synttärilahjaksi veljeltäni ja hänen tyttöystävältään toivomani hopeisen sormuksen. Niin kaunis! Tulee kovaan käyttöön, juuri sellainen täydellisen yksinkiertainen. 
IMG_7613 IMG_7625
Parhaan ystäväni paketista paljastui tämä niin ihana Snö Of Swedenin rannekoru. Kaikessa siroudessaan tämä on äärettömän kaunis. Joku tuntee makuni vähän liiankin hyvin! 
IMG_7606
Vihdoin! Nimittäin toimiva hopeinen kello. Kiitos poikaystäväni, pilipalikellot ovat historiaa. Tämä Tommy Hilfigerin kello on juuri sellainen kuin olen halunnutkin. Yksinkertainen, ilman mitään ylimääräistä. Timantit reinuksessa ovat piste i:n päälle! 

Tässä oli vain osa lahjoistani, näiden lisäksi sain paljon muitakin ihania paketteja!  Oli mielettömän ihana huomata, kuinka hyvin lahjojen antajat mut tuntevatkaan. Kaikki olivat juuri mun tyyppisiä. Mitä mieltä te olette näistä koru-uutukaisista? :)

6 kommenttia

  1. Todella kauniita koruja kaikki! :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten kauniita koruja, niin ihania <3 Tuo kello on kyllä mielettömän upee, just tollaset ajattomat ja simppelit on parhaita kun niitä voi käyttää minkä asun kanssa tahansa ja koska vaan :) Todella kaunis kello !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä <3 Ja totta, just ton asian takia suosin yksinkertaisuutta, sekä onhan yksinkertainen vaan kaunista! Tykkään myös toodella paljon :)

      Poista
  3. Oi mitä koruja! etenkin toi sormus, ja rannekoru, ja okei, toi kellokin on ihana ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kaikki on munkin mielestä aikas täydellisiä! <3

      Poista