RANDOM

IMG_3312 Kevään uutuuksia kotiin1 IMG_7413 IMG_7285 IMG_3928
Huh, pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta! Viime viikko oli yhtä juoksemista paikasta toiseen, joten koneelle istahtamiselle ei juuri jäänyt aikaa. Edeltävä viikko piti sisällään mm. kynsihuoltoa, treenaamista, muuttoapurin hommia ja mökkeilyä. Koska joudun käymään nukkumaan jo niin ajoissa, tuntuu kuin tunnit päivistä loppuisivat kesken... Vaikka on kivaa, että pääsee kotiin ajoissa, niin kyllä mulle sopisi paljon paremmin työ, joka alkaisi vaikka vasta kahdeksalta! Mutta nyt mennään tällä, katsotaan myöhemmin sitten jotakin muuta. :)

Viimeistään ensi viikolla alan lukemaan pääsykokeisiin. Ajattelin avata aihetta hiukan vielä omassa postauksessa. Oletteko te tehneet jo haun? Olisi myös hauska kuulla, mihin te siellä ruudun toisella puolella pyritte opiskelemaan? 

4 kommenttia

  1. Mihin meinaat hakea kouluun? :) Tsemppiä jo etukäteen, täällä samanmoinen urakka menossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haen Turun amk:hon, linjasta kerron erikseen vielä omasa postauksessa, kannattaa siis pysyä kuulolla ;) Urakka nimenomaan... Kiitos kovasti, samat tsempit myös sulle! :)

      Poista
  2. Pyrin kauppatieteitä lukemaan yliopistoon ja siinä jos missä on urakkaa kerrakseen! On tässä jo pienet stressi-itkut tullu tirautettua, vaikka oonkin lukenut vasta reilu viikon...Tsemppia sulle lukemiseen ja hyvää kevään jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, siinä kyllä riittää tekemistä, monet lukee vuosia ennen kuin pääsee sisään.. Paljon tsemppiä myös sulle luku-urakkaan, koita pitää mieli virkeänä stressistä huolimatta! Kiitos kovasti ja ihanaa kevättä myös sinne :)

      Poista