TÄYDELLINEN VAATEKAAPPI?

Mulla on ollut jo pitkään aikomuksissa toteuttaa postaussarja liittyen vaatekaapin sisältöön. Millainen on täydellinen vaatekaappi? Siitä on niin monta erilaista mielipidettä kuin on omistajiakin, mutta aion käydä läpi tätä asiaa nyt omien mieltymyksieni mukaisesti. Postaussarjaan kuuluu vähän puhetta materiaaleista, millaisia perusvaatteita suosin, mistä ostan mieluiten vaatteeni, yms... Postaussarja ikäänkuin preppaa minua siihen varsinaiseen projektiin, eli oman vaatekaappini läpikäymiseen. Olkoon tämä siis matka kohti unelmieni vaatekaappia. Olisiko teillä ideoita postaussarjaan liittyen, mitä haluaisitte siihen liittyvän, mitä toivoisitte, että kerron? Kuulen mielelläni tällaisia juttuja! :)

Aloitetaan kuitenkin siitä, että tuon hieman julki sitä, minkälainen se unelmieni vaatekaappi sitten olisi.
ALUSVAATTEET
Kaikki pukeutuminenhan lähtee siitä, millaiset alusvaatteet valitsee. Alusvaatteet on tärkeä asia kokonaisuuden kannalta, sillä hyvin istuvat ja kauniit alusvaatteet tuovat itsevarmuutta ja luovat pohjan mukavalle asukokonaisuudelle. Unelmieni vaatekaapissa olisi vain kauniita ja hyvin istuvia alusvaatteita, jotka olisivat myös kestäviä.

PERUSVAATTEET
Valkoiset ja mustat v-aukkoiset t-paidat, asukriisin pelastavat luottoneuleet, hyvin istuvat farkut, ajattomat nilkkurit... Niin sanotuilla perusvaatteilla pääsee jo hyvinkin pitkälle ja haluaisinkin luoda vaatekaappiini täydellisen perusvaatteiden osaston. 
VÄRIT
Kuten esimerkiksi tyyliäni käsittelevässä postauksessa jo mainitsinkin, pukeudun aina mieluiten valkoiseen, mustaan, harmaaseen tai beigeen. Täydellisestä vaatekaapistani löytyisi suurimmaksi osaksi näitä sävyjä, mutta sieltä löytyisi tilaa myös muutamalle väripilkulle. 

ASUSTEET
- Laukut
Tällä hetkellä multa löytyy haavelistaltani muutamia superkauniita laukkuja, joista voin tällä hetkellä kuitenkin vain unelmoida. Näitä unelmia olisi mm. Prada Saffiano mustana, Chloè Drew beigenharmaana sekä Boy Chanel. Täydellinen vaatekappi sisällyttäisi tietysti myös tämän hetkiset lempparini, jotka löytyvät kaapistani jo ennestäänkin. 

- Korut
Käytän todella harvakseltaan koruja. Tykkään kuitenkin käyttää niitä silloin tällöin, mutta tässä mulla pätee ajatus 'less is more'. Sain synttärilahjaksi toivomani hopeasormuksen, joka on erittäin kaunis, muistuttaa antajistana sekä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. Sain myös parhaalta ystävältäni siron rannekorun, joka sopii tyyliini kuin nakuutettu ja on myöskin aivan todella ihana. Rannekoruissa tykkään todella paljon Snö Of Swedenin tuotannosta. Juuri tämänlaisia koruja löytyisi myös unelmieni vaatekaapista.

-Kellot
Sain vihdoin heittää rimpulakelloni roskiin, sillä kellokokoelmastani tuli yhtä vajaalle valmis kun poikaystäväni antamasta syntymäpäiväpaketistä paljastui täydellinen hopeinen kello. Nyt puuttuu enää vain kultainen laadukas kello, niin sitten kokoelmani on valmis!

-Aurinkolasit
Kunnon aurinkolasien ja pilipalilasien välillä on huima ero. Jo kestävyydessä ero on suuri, mutta kun puhutaan aurinkolasien varsinaisesta tarkoituksesta eli silmien suojaamisesta eron vasta huomaakin. Kun ostin silmälasikaupasta ensimmäiset kunnon aurinkolasini, ketjuliikkeiden pilipali laseihin ei ole enää ollut paluuta. Suosittelenkin siis näin kesän alla kaikille teille, että satsatkaa aurinkolaseihin, se kannattaa!

KENGÄT
Jos totta puhutaan, olen todella huono ostelemaan kenkiä. Painelen usein menemään samoilla popoilla vuodesta toiseen. Mulla ei siis ole mitään jäätävää kenkäkokoelmaa, luokittelen itseni ennemminkin laukkufriikiksi. Mutta auta, jos jotkut kauniit osuvat kohdalle, se on menoa! Nykyään olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota kenkien laatuun, en enää ostele lainkaan mitään yhden kesän tai talven kenkiä. Suosin aitoa nahkaa ja kunnon kenkämerkkejä, sillä usein esim. Vagabondin tennarit ovat paljon kestävempiä kuin vaikka H&M:än tennarit... Toki jos jotkut todella kivat H&M:än kengät osuu kohdalle, en jätä niitä ostamatta vain siksi, että ne on H&M:än, eikä välttämättä kestä montaa vuotta. Pientä pelisilmää tässäkin asiassa ;)
'ERIKOISDUUDET'
Tähän luokittelen jutut, joilla tuon pientä twistiä asuihin. Tällaisia voisivat olla mm. sen hetken 'muoti-ilmiöt' (tyyliini ei kuitenkaan luonnollisesti sovi kaikki pinnalla oleva...) tai vaikka pitsiset vaatteet.

Tiivistettynä: unelmieni vaatekaappi koostuisi vaatteista, joista jokainen olisi lempparini, kaikki olisivat kestäviä materiaaleja sekä ajattomia. Vaatteista ja asusteista, joista jokainen istuu päälle täydellisesti ja näyttää aina hyvältä. Unelmia, unelmia... 

2 kommenttia

  1. Moi! Ensinnäkin sun blogi on tosi ihana ja persoonallinen:) haluisin ehdottaa postaustoiveita: voisitko kertoa sun treeneistä lisää ja siitä mitä syöt yms. miten pysyt kunnossa. :) Olisi myös tosi kiva kuulla sun tulevaisuuden opiskelu/työsuunnitelmia. :) Myös Turku -postaus, jossa esittelisit Turun parhaita paikkoja kuten ravintoloita, kahviloita, baareja ja shoppailumahdollisuuksia yms ajanviettopaikkoja olisi tosi kiva! :) Ihanaa kevättä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi kiitos hurjasti, olipa ihanasti sanottu <3 Postausideat kelpaa aina ja nämä kaikki lähtee ehdottomasti toteutuslistalle! Kiitos ehdotuksista ja kommentistasi. Aivan ihanaa kevättä myös sulle :) x

      Poista